Elsker du historie? Måske var historie dit yndlingsfag, da du gik i skole. Eller måske er det en hobby, der er opstået indenfor de seneste år. Uanset hvad findes der mange fællesskaber, der interesserer sig for historie. Danmarkshistorien er interessant, men hvis du udvider din horisont, vil du hurtigt finde ud af, at mange lande gemmer på spændende historier, der bare venter på at blive genfortalt og opdaget af dig.

Spanien

Danmarkshistorien


Danmarkshistorien er et stort område i sig selv. Der findes mange spændende narrativer og fortællinger fra vikingetiden frem til i dag. Interesserer du dig for eksempel for kongerækken, er der masser af litteratur at gå i krig med. Men hvis du vil udvide horisonten og eventuelt opsøge historiefortællinger uden for landets grænser, kan det være interessant at rejse ud i verden. I Danmark har vi en interessant kulturarv, som er interessant at have på plads, før man drager ud i verden til andre kulturer. På den måde kan en naturlig sammenligning indgå, når du rejser rundt. 

Oplev det selv


En ting er at genlæse historier, som andre fortæller og som andre har genfortalt gennem tusinder af år. En anden ting er at opleve forskellige steder i verden på egen hånd. Det giver en anden indlevelse i, hvordan vores verden har set ud før i tiden, når man ser forskellige steder og monumenter med egne øjne. De fleste lande har en række seværdigheder, som kommer med en gammel historie. Kun fantasien sætter grænser. Bevæg dig ud i verden og oplev historien og historiske steder. 

Havn i Spanien

Rejs til Spanien


Et godt tip hvis du interesserer dig for historie er at tage en rejse til Spanien. Spanien gemmer på en lang række spændende historier, som du uden problemer kan dykke ned i og på den måde blive klogere. Spanien som land er en del større end Danmark. Der knytter sig mange forskellige seværdigheder og historier til Spanien og til Spaniens mange forskellige byer. Planlæg din rejse og start din oplevelsesrejse med at finde billige flybilletter. Det behøver ikke være en stor økonomisk byrde at komme ud og i verden og opleve historien med egne øjne.