Din bil skal naturligvis forsikres, det er der jo ingen diskussion om. Derfor kan du lige så godt sikre dig at du har den bedste forsikring, der matcher dit behov. For rigtig mange danskere betaler ganske enkelt for meget for deres bilforsikring.

Undersøg markedet og mulighederne

Står du og skal finde en forsikring Audi eller til anden bil, så kan det virkelig godt betale sig, at bruge lidt tid på at finde den optimale løsning. Det er helt oplagt at indhente en række forskellige tilbud, og så selvfølgelig sammenligne dem, så du kan vælge den bedste løsning. Der kan virkelig være forskel på prisen på de forskellige forsikringsmuligheder. Faktisk kan der være helt op til 50 procent forskel i prisen, så du kan virkelig opnå en god gevinst ved at lave lidt research.

Prisen afhænger af flere faktorer

Der er en række faktorer, der spiller ind på hvordan prisen er på din bilforsikring. Det er selvfølgelig bilmærke, men det er også hvor du bor, din alder, størrelsen på motoren og så hvordan selvrisikoen sættes.

Få prisen ned

En forholdsvis let måde at få prisen på din bilforsikring ned er at sætte din selvrisiko op. Det kan i rigtig mange tilfælde virkelig godt betale sig. Altså du får sparet de penge, som du evt. vil miste, når uheldet er ude.

Vælg fra

Når du skal sammensætte omfanget af din bilforsikring, så er det oplagt at vælge ting fra, som ikke er relevante. Det er dumt og dyrt at overforsikre sig, og have dækning på din bilforsikring du ikke forventer at få brug for.

Saml alle dine forsikringer

En god måde at få prisen ned på dine forsikringer er at samle alle dine forsikringer et sted. For det vil typisk give en samlerabat, og en besparelse på den samlede forsikringspris, hvis det samme selskab har alle dine forsikringer.

Hvornår skal du bruge den?

For at holde prisen nede på din bilforsikring er det en god ide at overveje, om du skal trække på forsikringen ved små skader, der opstår. For i det længere løb kan den stigning i din forsikringspræmie du typisk får, når du bruger den blive dyrere end hvis du selv betaler for en skade.