Massage kan spores helt tilbage fra Hippokrates tid som er mellem 375 og 351 f.Kr. Hipporaktes var en græsk læge der var med til at starte lægekunstens historie. I sin tid lavede han en del medicinske tekster og bl.a. indebar, at massage kunne bruges til at fjerne det onde fra mennesker. Ifølge flere kilder menes massage at være startet i Kina hvor massage også blev brugt til at fjerne sygdom fra mennesker. Især omkring 600-tallet f. Kr. anvendte både grækere og romere massage som et af de vigtigste midler i bekæmpelse af sygdomme.

Massage kunne give krigshelte deres styrke igen

Med tiden blev massage opfattet som andet end en helbredelsesform mod sygdom. Omkring Homers Odysses tid var der især mange krigshelte som blev masseret med overbevisningen om, at få deres kræfter tilbage. På denne måde kunne de blive klar til at kæmpe igen efter et par massage omgange. Massage er altid blevet opfattet som en behandlingsform i en eller anden grad, hvilket den netop også er den dag i dag. Den væsentligste forskel er at man i gamle dage troede at massage kunne helbrede mod sygdom, imens massage i dag anvendes for at gøre helbredet bedre i form af at løse op i kroppen.

Massage i dag

I dagens Danmark anses massage for at være en forkælelsesform, hvor du kan har mulighed for at blive masseret lige der, hvor du har ondt. Der findes mange gode behandlingssteder hvor du kan bestille tid. Massage Vordingborg er et meget populært sted hvis du er bosiddende i Vordingborg området. Massørerne har fået utrolig meget ros fra deres kunder, hvilket gør, at kunder gerne kommer langvejs fra for at nyde den gode behandling. På https://ml-massage.dk/ kan du læse om massage i Vordingborg og deres ydelser.

Mange udgaver af massage i dagens Danmark

I gamle dage fandtes der en form for massage i forhold til at helbrede folk mod sygdom. I dag findes der forskellige former for massage, da det kommer an på hvor folk gerne vil masseres henne. Du kan få fuldkropsmassage, fodmassage, ansigtsmassage og meget mere. I dag anvendes der også forskellige teknikker til at få løsnet op i kroppen. Hvis det er længe siden du har fået en omgang massage, så bør du forære dig selv en omgang. Det er fantastisk at blive løsnet op i kroppen en gang imellem.